Amazfit Bip model A1608 ni bagi abah memang berbaloi-baloi la. Bateri dia tahan lama ya amat. Mak Leha pun suka sangat. Nak beli garmin atau suutok abah tak mampu, dapat beli amazfit ni dah kira ok sangat lah.


So far pakai memang puas hati, sebab abah pun kadang-kadang pinjam gak pakai pergi joging. GPS signal dia pon OK ngam. BIla kita lari setiap 1KM dia akan vibrate dan akan ada display berapa heart rate kita.


Sangat membantu terutamanya bagi individu yang jarang-jarang exercise ni kan. Ye lah, lari baru 300 meter dah rasa dada lain macam, bila tengok heart rate rupanya da nak cecah 160 fuhhh teruss slow down , jalan slow-slow.


Abah memang rekomen jam tangan amazfit bip ni. Cuma kadang-kadang dia ada hangg jugak kata mak leha. Bukan selalu, kaddang-kadddangg.. 


Heran jugak time abah pakai helokk je.. urmmm 

Senarai Wishlist Abah, Mak Leha , Cik Kiah & anak-anak