BioVYZR 1.0 Personal Air Purifying Shield ni lengkap dengan 2 kipas kecik kat dalam yang boleh bertahan selama 8 jam sekali cas dengan 3 pilihan airflow settings, yakni normal, eco dan sport (yang ni abah gurau je tau ahahah)


Kuasa bateri adalah 10000 mAh, dan ada USB port jadi boleh cas macam kita cas handphone la kot. Kalau korang beli benda ni akan dapat sekali dengan air filter KN95 sebanyak 10 kepiing ya.


Ada 3 saiz dewasa yang boleh dipilih iaitu small, medium dan large.


Semua maklumat ni abah ambik terus dari website kompeni yang jual ni tau. Abah tak beli dan mungkin takkan beli kot. Harga takda la mahal mana, USD379 je, ni pun tengah ada offer ni.